Warning: The magic method GAINWP_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/ga-in/gainwp.php on line 78 Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/ga-in/gainwp.php:78) in /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 692 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/ga-in/gainwp.php:78) in /customers/4/b/c/russellk.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 RUSSELL K LUIDSPREKER ZOEKT MUZIEKLIEFHEBBER - Russell K.

RUSSELL K LUIDSPREKER ZOEKT MUZIEKLIEFHEBBER

777 437 Russell K.
  • 1

Nog een luidspreker… My dear Watson?

Russell K luidsprekers zijn best bijzonder. Het is niet zomaar een luidspreker. Ik zie in mijn verbeelding al menig wenkbrauw fronsen ? …

Hoezo, een luidspreker is toch altijd een luidspreker? Wat maakt een Russell K speaker dan een Very Fine Solution?

Elke ontwerper heeft zo zijn ideeën over een luidspreker. Het resultaat van die zoektocht naar mooi geluid, is soms een lange weg. Samenwerken met mensen en fabrikanten om tot een mooi eindproduct te komen is niet altijd makkelijk. Het vraagt doorzettingsvermogen en een visie. Zeker als je ontwerp dan nog een beetje afwijkt van de “norm”.

Gelukkig heeft Russell Kauffman, de ontwerper van deze pareltjes, zijn ideeën en visie klaar en duidelijk uitgewerkt. Dat zie je dan ook in de luidspreker. Een traditioneel ontwerp, met een vleugje moderne Life-Style.
Kijk maar naar de mooie zwart – of witte – gelakte versie. Misschien zie je liever de mooie levendige houtfineer versie. Aan jou de keuze tussen modern of traditioneel.

Russell K. RED 100 – zwarte piano lak

Er is keuze uit de slankere Red 50 en Red 120. Wil je liever een wat grotere speaker dan kan je naar de Red 100 en de Red 150 luisteren.

Zo zijn er 4 verschillende speakers uit dezelfde muzikale Russell K familie. Ze hebben elk een verschillend design en zijn bruikbaar in modernere woonkamers, studio’s en klassiekere interieurs.

Luidspreker X-over

Binnenin de speaker, geen complexe filters en materialen in de signaalweg. Een eenvoudig filter met zorgvuldig gekozen componenten die optimaal samenwerken in het harmonieuze samenspel van drivers en klankkast.
In de klankkast zit er geen dempingsmateriaal, maar zorgvuldig afgestemde, geperforeerde verstevigingen die de kastresonantie controleren. Hierdoor is de luidspreker makkelijk aan te sturen, zelfs met een wat kleinere versterker.

Speciaalzaken waar je kan genieten…

Aandacht voor details en genieten van muziek, dat is voor ons belangrijk om een set goed te laten spelen. Het is ook een belangrijk aspect bij de selectie van onze Russell K dealers.
Een product graag zien en ervan kunnen genieten om het te demonstreren is iets anders dan een doos verkopen.
Ben je op zoek naar een leuke Russell K luidspreker die jou net dat beetje extra luisterplezier bezorgt?

Ga hem ontdekken bij een van onze dealers – klik hier

  • Connaisseur Audio – Beverwijk: Red 100
  • Multifoon – Rotterdam: Red 50 – Red 100 – Red 120
  • Guido De Waele – Aalst: Red 50 – Red 100
  • Pink Noise – Brussel: Red 50 – Red 100 – Red 120
  • Widescreen Audio – Gent: Red 50 – Red 100
  • Audio Concept – Luxemburg: Red 50 – Red 120
  • Ludwig Audio – Floreffe: Red 100
  • Very Fine Solutions – Antwerpen: Red 50 – Red 100 – Red 120 – Red 150